There was an error in this gadget

Thursday, July 1

paediatrician....

salam

rasanya macam dah berbulan tak menampal apa-apa di dinding blogger ini. sibuk dengan banyak urusan, setiap minggu ada exam, presentation bla...bla...bla...
okeh...itu tidak penting. yang penting, lepas exam kita balik malaysia yer?

paediatrik
saya tak tahu, dulu saya kurang minat budak2 kecik ni. mereka sangat mengada (macamla diri sendiri tak pernah jadi budak), tapi sejak akhir-akhir ni rasa macam minat sgt kat budak2.

1) sebab diorg comel
2) sebab sakit diorg banyak dan pelik
3) sebab mereka beritahu perkara sebenar..budak kan tak menipu..
4) sebab mereka ANUGERAH....

antara sebab lainnya, blog ni citer pasal paediatrik....