There was an error in this gadget

Tuesday, September 14

nur ya nur kasih...


tau..cerita ni dah basi berulat dah lamanya...
tapi saya baru habis tgk cerita nih bulan puasa baru nih...

cerita Nur Kasih ni tak adela best sangat..(jgn marah yer peminat drama ni)
tapi yang saya tabik, seni videografi drama ni memang superb.
memang setiap kali cerita arahan kabir bhatia, scene mmg macam tu..
tapi saya suka identiti nya!

macam cerita Adamaya yang saya pernah tengok, cerita tidak se'klise' Nur kasih, tapi teknik penggambaran masih boleh diperbaiki (macam pandai buat penggambaran je!).

semua episod die best...tapi paling best episod 4..memang kelakar...
minit ke 17:30, mase die ajak nur amina masuk bilik, remy ishak tu pose macam die hero hindustan pulak....hahahahah

pastuh mase minit 32:18, ayat mak die macam mengundang bole tahan jugak laa...
18 tahun ke atas je eyh!

jadi kesimpulannya..cerita ni memang best, jadi tak rugi tengok!

p/s tak sabar nak tunggu filem yang dijangka keluar awal taun dpn

4 comments:

hanif hafiz said...

aku peminat nur kasih,, ko jgn tulis sebarangan ;p

Jejaka Desa said...

Cerite sekarang banyok yang beh.Tapi episod panjang2 yang buat koi tak dayenye.Ande VCD tak gamoknye...

ibrahemazamanzain said...

episod die kalo tgk dkat tv koi x daye jugok...
bapok lama-iklannya! koi dgr ande die buat vcd..laku ngat dgrnye!

hanif hafiz said...

boh, bakpe pekat sgt sangat ni..manih melenje..