There was an error in this gadget

Wednesday, September 9

It is too much! enough!


"Tetapi orang kita yang budiman di sana, mahu dijolok dengan buluh runcing. Sebab itu ada perkataan 'bodoh' dan 'gila'. Beri muka. Terlampau beri muka. Kita sahaja yang terhegeh-hegeh untuk berbuat baik tak boleh juga. "

bacaan lanjut di faisal tehrani.

betul apa yang abi faisal katakan..kita terlalu beri muka.
mereka memang melampau.
tak dinafikan aa yang baik..
tapi yang buruk dah membusukkan nama yang baik...
bila ada bala Allah, baru nak beringat.
bukan baru ni ade siri gempa bumi ke?
tak sedar lagi ke 'teguran' Allah?
nak cakap pun susah...

4 comments:

kepalakotak said...

ada orang upah kot?
tangan-tangan rahsia mana tahu.
serumpun, satu bahasa, sama agama nak berbunuhan. wtf.

abdullahkadir said...

kita bole lihat kini siapa yang melenting.

dan kita bole lihat siapa yang bodoh sekarang.

siapa usaha?siapa malas?

demokrasi, macam sampah.

katib bahanji said...

kadir..explain?
tak paham...

Luqman Bazlan said...

title post ni macam mengudang di pukul spear buluh from kl ni.