There was an error in this gadget

Saturday, February 14

cuti...exam..cuti..exam

kalau saya menyepi dari dunia blog...
itu maknanya saya betul-betul tak sempat nak update..
atau saya malas (jarang-jarang saya malas)

tapi kalau saya menyepi sampai bulan mac ini,
bukan sebab saya malas..saya nak menyepi sekejap..
atau mungkin boleh dikatakan menghormati musim peperiksaan..

7 comments:

anwar azhari said...

menyepilah kau

~najihah faizah~ said...

amboi...sibuk jer
aku nak uzlah
ko pun sebok2 gak..huhu
;p

kekadang...itu yg terbaik utk kiter..
huhu..sobsob..

p/s: makin tembam pakwe aku ni,,,
siaplaa ko balik malaysia nanti..

kepalakotak said...

exam sebulan!!!

teruskan blogging!

Faizah Azaman said...

xpenah tengok ayiem rupa cam tu. but not bad la klu xnak trim rambut dan janggut tu...encik ibrahem kan baru 18 taun...masa ni la nak cute...trim la rambut ya...nampak comot adik aku ni...

my name is afandi said...

bz? bukan ang suka tidoq ka? ke manakah perginya baem yg aku kenal dulu...

nmpknya ang da semakin matang dah... hohoho!!!lol

ChakLam said...

Jempu melawat www.caklam.blogspot.com
Terima kasih.

kepalakotak said...

ohoho..
terima kasih kerana bantu kempen kepalakotak.