There was an error in this gadget

Friday, May 22

p*l*t member...sapa wat kat sape??

Aku selalu dengar pasal perkataan sakti nih..
Tapi aku tak penah nak amek tau. Tapi aku tau la hidup ni perlu pengorbanan..
Memang aku jarang berkorban la..aku tau tuh.
Tapi kalau cakap pasal member nih...aku jadi stunned kejap..
Penah tak aku buat benda jahat kat member aku???
Aku tak ingat..
Macam banyak...sekarang aku duk mesir, family tak der dekat ngan aku..
Jadi aku cuba sedaya upaya jaga hati kawan aku..
Aku cuba ya kawan2!!!
Aku bukan pandai sangat bergaul ngan orang.
Aku pulak tak reti nak buat baik ngan orang..
Memang orang kate aku nih camtuh la...camnih laaa...
Tapi aku da cuba..tolonh la aku jadi kawan yang baik..
Sebab aku akan duduk ngan korang dalam 6 taun(inshaAllah)..
Jadi memang aku betul-betul nak korang bimbing aku jadi orang baik.
Mungkin aku selalu ditch Meerol n Ijad..
fire2 Abey...marah-marah khairi..& etc.
Susah nk recall sumer sebab aku jenis bukan suka buat baik
Jadi aku nak mintak maaf secara terbuka kepada kawan2 aku kat Alexandria.
Mintak maaf pada Yim, Ijad, Meerol, Khairi, Kudus, Akmal, Afiq, Luqman,
Abe, Oden, Iqbal , Tengku nazmi, kadir & etc.
Nilah yang aku selalu sakiti...
Jadi aku memang mintak maaf sangat2..
Boley eh maafkan aku???

4 comments:

Luqman Bazlan said...

like duh!
+_+''
meh kasi hug skit meh :D
anyway, *senyum sinis*.
HIHIHIHIHI :D

hafiz.hanafi said...

ko miss mntk maaf ngn aku baem..
xpela..ak redho je..

katib bahanji said...

alaa...
abu..aku mintak maaf kat sume kawan2 aku kat alex laaa..
yang aku tulih name..aku bnyk wat jahat jer..
hhaahha

Miss_Anis said...

so sweeetttttttttttttttt ~~ ^.^